Undermeny - Topp

Kontakt oss

Telefon: 22 03 31 50
E-post: post@framtiden.no
Mariboes gate 8

Støtt arbeidet vårt

Liker du arbeidet Framtiden i våre hender gjør? Med din støtte kan vi gjøre enda mer.
Bli medlem nå!

Ja til miljørabatt!

Kutt moms på reparasjon og utleie av klær, utstyr og elektronikk!
Les mer

Vi jobber for etisk og miljøvennlig forbruk


Fortrolighetserklæring (Privacy Policy)

Vi i Framtiden i våre hender (FIVH) vil at du skal føle deg trygg på at all personlig informasjon behandles på en sikker måte når du besøker våre nettsider.

  • FIVH bruker / lagrer bare personlig informasjon fra deg til å svare på dine spørsmål eller for eksempel behandle bestilte medlemskap, tjenester og publikasjoner fra deg. Vi vil aldri gi bort eller selge personlig informasjon til en annen organisasjon. Dette gjelder også organisasjoner FIVH samarbeider med.
  • Vi samler statistisk informasjon om våre brukere / besøkende, noe som innebærer bruk av informasjonskapsler ("cookies") og/eller lignende teknologier, for å finne trender i bruken av nettsidene våre og for også å nå ut med budskapet vårt til et større publikum gjennom annonsering. Informasjonen brukes i en sammensatt form. Sammenstillingen og behandlingen av besøksinformasjonen utføres av Google Analytics og Facebook.
  • Tjenester som quizer, avstemminger, artikkelkommentarer og deling av innholdet vårt på sosiale medier vil medføre at informasjonskapsler ("cookies") lagres lokalt hos deg som besøker oss. Dette er nødvendig for å kunne tilby disse tjenestene. Hvis støtte for informasjonskapsler er deaktivert i nettleseren din så vil disse tjenestene enten ikke være tilgjengelige eller ikke fungere etter hensikten. Hvis nettleseren din er satt til å godta informasjonskapsler fra nettsiden vår så har du samtykket i bruken mht. Lov om elektronisk kommunikasjon (Ekomloven) § 2-7 b. Informasjonskapsler knyttet til artikkelkommentarer blir behandlet av Disqus og informasjonskapsler som lagres ved deling av vårt innhold i sosiale medier blir behandlet av AddThis. Alle øvrige informasjonskapsler blir behandlet av oss.
  • Vi gjør vårt ytterste for å sikre at all personlig informasjon er så oppdatert og riktig som mulig. Du kan til enhver tid kontakte oss og be om rettelser hvis du mener informasjonen vi har om deg ikke er korrekt eller mangelfull.
  • Vi har sikkerhetsrutiner og teknologi på plass for å beskytte personlig informasjonen. Vi har prosedyrer for å hindre tap av informasjon, uautorisert tilgang og bruk, og all annen form for misbruk av personlig informasjon som vi er i besittelse av.
  • Vi sletter regelmessig all unødvendig personlig informasjon i systemet vårt.
  • Vær oppmerksom på at våre nettsider kan inneholde lenker/pekere til andre eksterne nettsteder, som Framtiden i våre hender ikke har noen kontroll med. FIVH har ikke ansvar for hvordan andre håndterer personvern/fortrolighet på de eksterne nettsidene vi har lenker til.
  • Hvis du kjøper/betaler for tjenester, medlemskap eller publikasjoner gjennom en betalingsløsning på Framtiden i våre henders nettside så vil vi få svært begrenset informasjon knyttet til transaksjonen. Betalinger med kredittkort skjer gjennom eksterne sertifiserte leverandører og personlig informasjon knyttet til selve betalingstransaksjonen, så som kortnummer, koder, og lignende, er ikke tilgjengelig for Framtiden i våre hender.